Информация за бъдещите ни клиенти

Детско фотостудио - Пловдив

Може да поръчате следните видове фотосесии:

- Детска фотосесия

- Фотосесия за бъдещи родители

- Семейна фотосесия

- Романтична фотосесия

- Портрети

- Кръщене

- Фотозаснемане на сватба и сватбена фотосесия

- Фотографиране на домашни любимци 

При поръчка на всяка една от изброените услуги, е добре да се видим предварително. Ако ви харесва нашата работа, предлагаме ви да се срещнем (лично или онлайн) и да обсъдим всички подробности. Вие определяте бюджет, а ние ще ви помогнем да изберете най-добрия пакет за вас, според вашите желания. Ако не разполагате с конкретна идея за фотосесия, ще ви помогнем с идеи по темата така, че да отговарят на вашите вкусове и наличните ни фонове и аксесоари. 

За фотосесията е по-добре да сме се споразумели предварително, тъй като и фотографът и клиентът е нужно да се подготвят за нея. Тя трябва да се състои в удобен за всички ден и час. А когато става дума за детска фотосесия - да се съобразим с режима на главния герой.  

Ако снимките се провеждат в интериора или екстериора на музей или друго учреждение (Античния театър, Етнографския музей, някоя от къщите в Стария Пловдив и т.н.), входната такса за разрешение (ако има такава) да се правят снимки и тази на фотографа, се заплащат от клиента. 

Ако оставите подбора на снимките за ретуширане и фотокнига на мен, без ваше участие, някои снимки могат да бъдат и черно-бели. По принцип предпочитаме вие да направите тази селекция. Суровите файлове и необработени снимки не се дават на клиента, тъй като те не са крайният продукт на фотосесията. 

Клиентът получава снимките в срок от 2 до 8 седмици след заснемането (в зависимост от обема на работата на фотографа и избрания пакет). Обработените снимки се съхраняват в продължение на една година. Ето защо, ако загубите по някаква причина снимките, можем да ви ги възстановим. 

Благодарни сме на нашите клиенти за възможността да използваме снимките в портфолиото ни, както и възможността да участваме с тях в изложби и конкурси. Когато има случаи, в които участниците от фотосесиите не желаят снимките да се излагат публично, трябва предварително да ни предупредят. 

Не се колебайте да пишете, да се обадите и да задавате въпроси, дори да ви се струват маловажни. Винаги ще се радваме да отговорим на тях, да дискутираме и реализираме идеите ви и за това с удоволствие сме готови да чуем всички ваши предложения!
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg