Фотозаснемане на кръщене

1 Март 2019г.
Фотограф за фотозаснемане на кръщене в Пловдив и региона

Фотограф за кръщене

Фотограф за фотозаснемане на кръщене в Пловдив и региона

Кръщенето на детето е вълнуващо и прекрасно тайнство. Преведено от гръцки "кръщение"/"баптисис”(гр.)/ означава потапяне и се смята за едно от най-важните християнски тайнства. В това тайнство в православна църква може да се въведе всяко едно лице независимо на каква възраст. 

Това, което ме привлича в снимането на кръщене е вълшебната светлина, която изпълва храма. Снимките са магически! За да се извърши фотозаснемане на сватба или фотозаснемане на кръщене в църква, трябва да се вземе разрешение от свещеника. Важно е, когато уговаряте подробностите за кръщенето в храма, да поискате позволение за това. В много случаи от църквата поставят условие да не се снима в храма със светкавица. Когато съм фотограф на кръщене винаги снимам без светкавица. Разполагам с висок клас фотокамера, за която не е проблем да снима при ниска осветеност, както и със светлосилни обективи, които ми дават възможност да уловя тайнството на ритуала.

Как протича фотозаснемането на кръщенето на вашето дете?

Фотограф за фотозаснемане на кръщене в Пловдив и региона

Като начало кръщенката е стресиращо събитие за детето. То няма как да разбере, защо са се събрали толкова хора, на това тъмно и странно място наречено църква. Защо го разсъбличат и го дават на облечения с необичайни дрехи брадат човек, който говори и пее неразбираеми,не само за детето, но и за възрастните хора псалми. И не стига, че го топят в казан с вода, но му режат от косата, мажат го с олио и го цапват по главата с мокър чемшир. Децата обикновено ги кръщават преди навършването на една годинка или точно на първия им рожден ден. Те няма как да разберат светото тайнство Кръщение и цялата тази церемония ги разстройва и стресира. Затова ние ви предлагаме заснемането на кръщенето да мине по следната формула:

1. Общи снимки на детето с гоститеПоканете гостите си да се съберат 20-30 мин. преди уговорения час за ритуала. Това е една добра възможност всички те да си направят снимки с главния герой на деня. Не оставяйте това за накрая, след кръщенето детето ще е разстроено и няма да му е до снимки

2. Фотосесия на детето и снимки с родителите и кръстниците. Скъпи родители не пропускайте залисани в подготовката да си направите снимки с малкия кръщелник.

3.   Свето Кръщение в храмаТайнството Кръщение се извършва в храма от един или двама свещеници. Ще заснемем този специален момент като използваме най-добрата светлина и запазим магичната атмосфера на тайнството.


Колко струва заснемането на кръщене в Пловдив?

Цената за този пакет е 150лвПолучавате всички снимки обработени на диск.


Други ценови пакети може да разгледате в офертата ни за заснемане на кръщене


Фотограф за фотозаснемане на кръщене в Пловдив и региона
Тези пакети не включват снимки на хартия. Ако желаете снимки на хартия или други фото подаръци и сувенири моля разгледайте нашата оферта.
Клиентите получават всички снимки - обработени, на диск, в луксозна кутия, като няма ограничения за броя им. Аз, като фотограф за кръщене, правя средно между 180 и 300 снимки. В това число влизат снимките с гостите и снимките от ритуала. От допълнителнaта фотосесия в студиото ни клиентите получават 40-50 и повече снимки.
Ако желаете ние да заснемем кръщенето на вашето дете свържете се с нас.
Фотограф за фотозаснемане на кръщене в Пловдив и региона
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg