Фотозаснемане на детски рожден ден

5 Февруари 2019г.
Фотозаснемане на рожден ден

Заснемането на детски партита и детски рождени дни е важен момент от написването на детската история. Голяма част от работата ми е свързана със снимането на детски рождени дни, независимо дали е фотосесия в студио, празник в парти център или празненство в уютна домашна обстановка. Всеки път, когато снимам такива фотосесии, аз се превръщам в петгодишен и съм готов да лудея с малките палавници, за да се получат весели и интересни снимки. Това ми дава възможност да видя и уловя празничната реалност отвътре, през очите на деца.

Ако ви трябва фотограф за детски рожден ден, ето нашата оферта:


Заснемане на детски рожден ден в парти център

Фотозаснемане на рожден ден

Фотограф за детски рожден ден в парти център

1* Продължителност 30 мин. Включва: поднасяне на тортата, духане на свещите; снимки на рожденика с децата пред тортата, снимки с родителите. Получавате всички заснети снимки, обработени, на диск. Цена 60лв.

2* Продължителност 1 час. Включва: игрите на децата в парти центъра; ритуалът по поднасяне на тортата, духане на свещите; снимки на рожденика с децата пред тортата, снимки с родителите. Получавате всички заснети снимки, обработени, на диск. Цена 100лв.

3* Продължителност 2 часа. Включва: посрещане на гостите, снимки с тях; самостоятелни и общи портрети на децата; игрите и лудориите на децата в парти центъра; ритуалът по поднасяне на тортата, духане на свещите; снимки на рожденика с децата пред тортата; снимки с родителите и гостите. Получавате всички заснети снимки, обработени, на диск. Цена 150лв.

Всеки следващ започнат час се доплаща по 50лв.

Снимки от рожден ден в парти център може да разгледате тук

Фотосесия за детски рожден ден в студио

Фотозаснемане на рожден ден

Фотосесия за детски рожден ден в студио

Ако изберете детската фотосесия, като вариант да запаметите празника на вашето дете, може да се възползвате от декорите и аксесоарите в студиото ни. Имаме много различни декори, които ще съобразим с облеклото на детето и с тортата. Има вариант да си донесете торта за снимките или да се възползвате от нашите макети на торти. Може да разгледате снимки от фотосесия за рожден ден в галерията. Цената зависи от броя кадри, който ще си изберете. Може да се възползвате и от актуалните ни промо оферти за детски фотосесии в студио.

Цените на фотосесия в студио може да видите тук

Фотозаснемане на детски рожден ден у дома

Фотозаснемане на рожден ден

Фотозаснемане на детски рожден ден у дома

Това също е вариант, от който може да се възползвате. Снимките в домашна обстановка са по-подходящи за малки деца, тъй като те са много по-естествени и спокойни сред познатата обстановка на дома.

Цената е според продължителността:

Половин час – 60лв.

Един час. – 100лв.

Два часа – 150лв.

Може да запишете час на тел: 0889 401 505, на лично съобщение във фейсбук или чрез формата за контакт.


Снимки може да разгледате тук

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg